Slider

Silicat Putz

Veshje dekorative me bazë silikat-silikoni për trajtimin e fasadave të jashtme dhe sipërfaqeve të brendshme

Acryl Putz TT

Grafiato e lëngshme me bazë silikoni me rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve atmosferike

Smartec

Veshje dekorative me bazë akrilike dhe fibra sintetike për trajtimin e fasadave të jashtme dhe sipërfaqeve të brendshme

Rezultati 1 - 3 nga 3
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.