Slider

Bruck 560

Llak i bardhë poliuretani dy komponentësh me 60% shkëlqim

Smart 200 A

Llak transparent poliuretani dy komponentësh 100% me shkëlqim

Smart 300 A

Llak i bardhë poliuretani dy komponentësh 100% me shkëlqim

H1145

Katalit transparent universal i një cilësie të lartë me tharje normale për të gjitha produktet poliuretane

H1145 Slow

Katalit transparent universal i një cilësie të lartë me tharje të ngadaltë për të gjitha produktet poliuretane

Rezultati 11 - 15 nga 22
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.