graf200a_deutsch-color

Graf 200

Astar transparent dy komponentësh ekonomik, për mbushjen e poreve të drurit

3 200 ALL / copë
Paketimi
Sasia

Sasia

INFORMACIONE PËR PRODUKTIN

Karakteristikat e produktit
• Aromë e lehtë
• Transparencë e lartë e cila nuk ndikon në ngjyrën finale
• Karakteristika shumë të mira zmerilimi dhe mbushëse

Rekomandimet për përdorim
Graf 200 rekomandohet si astar në sipërfaqet prej druri si: mobilje, tavolina, karrige, dyer me rimeso, lodra prej druri etj.

Ruajtja
36 muaj, me kusht që kanaçet të jenë të mbyllura dhe në kushte normale ruajtjeje. Ndalohet rreptësisht që produkti të ekspozohet në diell dhe lagështirë.

Shënime
• Rekomandohet që të shmanget aplikimi i produktit në temperatura nën 5ºC dhe mbi 30ºC.

Kërko skedën teknike

Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.