graf150a_deutsch-color

Graf 150

Astar i bardhë poliuretani dy komponentësh me cilësi premium me veti mbushëse dhe punuese shumë të mira

2 500 ALL / copë
Paketimi
Sasia

Sasia

INFORMACIONE PËR PRODUKTIN

Karakteristikat e produktit
• Aromë e lehtë
• Bardhësi ekstra
• Rezistent ndaj zverdhjes
• Karakteristika shumë të mira zmerilimi dhe mbushëse

Rekomandimet për përdorim
Graf 150 rekomandohet si astar në sipërfaqet prej druri si: mobilje, tavolina, karrige, objekte të ndryshme, lodra prej druri etj.

Ruajtja
36 muaj, me kusht që kanaçet të jenë të mbyllura dhe në kushte normale ruajtjeje. Ndalohet rreptësisht që produkti të ekspozohet në diell dhe lagështirë.

Shënime
• Rekomandohet që të shmanget aplikimi i produktit në temperatura nën 5ºC dhe mbi 30ºC.

Kërko skedën teknike

Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.