Slider

Graf 100

Astar transparent poliuretani dy komponentësh me cilësi premium për lyerjen e të gjithë llojeve të drurëve

Graf 150

Astar i bardhë poliuretani dy komponentësh me cilësi premium me veti mbushëse dhe punuese shumë të mira

Graf 200

Astar transparent dy komponentësh ekonomik, për mbushjen e poreve të drurit

Graf 250

Astar i bardhë dy komponentësh ekonomik, për mbushjen e poreve të drurit

Bruck 410

Llak transparent poliuretani dy komponentësh me 10% shkëlqim

Rezultati 1 - 5 nga 22
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.