Slider

Metalhaftgrund 550

Astar antikorroziv i cilësisë premium me aditivë specialë zinku për mbrojtjen e metaleve nga korrozioni me tharje të shpejtë

Metalgrund 410

Astar antikorroziv me veti shumë të mira mbrojtëse të sipërfaqeve metalike ndaj korrozionit

Schnellgrund

Astar antikorroziv për sipërfaqe metalike me bazë alkide, me bazë solventi i një cilësie të lartë dhe tharje shumë të shpejtë.

Epo Grund S

Astar epoksid dy komponentësh, i forcuar me poliamid, që përmban fosfat zinku dhe ka veti të shkëlqyera ndaj korrozionit

Grundpox 2K

Astar epoksid dy komponentësh i cilësisë superiore me përmbajtje fosfat zinku për sipërfaqe të ekspozuara ndaj mjediseve agresive

Rezultati 1 - 5 nga 26
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.