Slider

Compact Lack GL

Llak transparent dhe me ngjyra për sipërfaqet e drurit që jep efektin e shkëlqimit për përdorim të brendshëm

Compact Lack Extra

Llak transparent për dru me filtra UV për mbrojtje perfekte të drurit në ambiente të brendshme dhe të jashtme

Möbelöl

Vaj lini natyral për mbrojtjen e sipërfaqeve të drurit duke i nxjerrë në pah ngjyrat brendshme dhe të jashtme

Rezultati 1 - 4 nga 4
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.