Slider

H1145

Katalit transparent universal i një cilësie të lartë me tharje normale për të gjitha produktet poliuretane

H1145 Slow

Katalit transparent universal i një cilësie të lartë me tharje të ngadaltë për të gjitha produktet poliuretane

Graf 200 B

Katalit transparent i një cilesie të lartë që përdoret për produktin Graf 200 A

Graf 250 B

Katalit transparent i një cilesie të lartë që përdoret për produktin Graf 250 A

Smart 200 B

Katalit transparent i një cilesie të lartë që përdoret për produktin Smart 200 A

Rezultati 1 - 5 nga 7
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.