Përzgjidhni ngjyrat

Dhomë ndenje
Dhomë ndenjieje
Dhomë gjumi
Kuzhinë
Banjë
Pamje jashtme
Vendos ngjyrën në hex:
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.