Media

Ngjyrat e natyrës, teoria e ripërtëritjes

Humori, energjia, krijimtaria dhe vëmendja jonë ndikohen nga ngjyrat. Në natyrë , në veshje apo edhe në ambientin e shtëpisë psikologët sugjerojnë të jemi të vëmendshëm ndaj terapisë së ngjyrave. Natyra është vendi më i mirë për t’u relaksuar por edhe nga ku mund të “vjedhim” ngjyrat e duhura me të cilat do të kemi dorë të lirë për t’i përdorur në çdo element që ne dëshirojmë.

Lexo më shumë

Ngjyrat kanë gjuhën e tyre, psikologjinë e tyre

Ngjyrat ndikojnë në emocionet tona. Çdo ngjyrë lidhet me përvojën tonë që na shoqëron në një moment të caktuar e që mban në të kuptime universale. Nëpërmjet ngjyrave ne mund të arrijmë të kuptojmë veten, por edhe t'u tregojmë të tjerëve se kush jemi.

Lexo më shumë

Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.