Slider

Reininger 42

Solucion ujor për heqjen e mykut, kërpudhave, algave dhe njollave të tyre të lidhura nga zona më lagështirë të lartë

DC Basics

Pigmente të koncentruara të cilat përdoren për pigmentimin e bojrave me bazë PVA-VEOVA

Off Farbe

Solucion ujor i klorurit të metilit për heqjen e bojës së vjetër nga muri, druri dhe metalet

Rezultati 1 - 3 nga 3
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.