Slider

Alpen Classic Ql 11

Bojë akrilike e një cilësie premium, me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike, me bazë emulsioni akrilik

Alpen Stabil

Bojë akrilike e një cilësie premium, me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike, me bazë emulsioni akrilik

Alpen Profi - 21

Bojë akrilike e një cilësie të lartë, me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike dhe veti të mira mbuluese

Alpen Profi - 32

Bojë akrilike ekonomike për përdorim të jashtëm me veti të mira mbuluese dhe niveluese

Isofarben W95

Bojë akrilike e një cilësie të lartë, me rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme atmosferike dhe me efekt termoizolues me bazë emulsioni akri

Rezultati 1 - 5 nga 9
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.