Slider

Picasso Classic VN-35 Ultra White

Bojë plastike e një cilësie premium e prodhuar me teknologjinë më të avancuar “One Coat” me rezistencë të lartë ndaj larjes së vazhdueshme dhe

Picasso Classic VN-35

Bojë plastike e një cilësie premium për përdorim profesional me rezistencë shumë të mirë ndaj larjes

Picasso Master

Bojë plastike e një cilësie premium për përdorim profesional me rezistencë shumë të mirë ndaj larjes

Picasso Profi-15

Bojë plastike e një cilësie të lartë me veti shumë të mira mbuluese dhe niveluese.

Picasso Profi-05

Bojë plastike ekonomike për përdorim të brendshëm me veti të mira mbuluese dhe niveluese

Rezultati 1 - 5 nga 16
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.