Slider

Ocean Blue

Bojë epokside me dy komponentë me bazë uji për pishina me cilësi shumë të lartë e cila jep një sipërfaqe të lëmuar dhe mund të zëvendësojë n

Epo Glaze

Llak transparent dy komponentësh me bazë epokside për krijimin e dyshemeve dekorative dhe me efekt 3D

Boden Farbe

Bojë dy komponentëshe me bazë epokside për krijimin e dyshemeve industriale me rezistencë kimike dhe mekanike të lartë

Rezultati 1 - 3 nga 3
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.