Slider

Creazioni

Është një bojë dekorative që jep efektin e rërës në ngjyrë argjendi dhe ari

Vernice

Stuko dekorative për përdorim të brendshëm që jep një sipërfaqe të lëmuar

Vintage Art

Stuko dekorative me efekt betoni me bazë rezine akrilike dhe silikonike për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Dorex

Stuko dekorative me efekt plasaritje

Rust Effect

Bojë dekorative që jep efektin e ndryshkut

Rezultati 1 - 5 nga 5
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.