Slider

Macht Tiefgrund Wasser

Astar akrilik universal me bazë uji me veti të shkëlqyera depërtuese që ofron ngjitje dhe izolim perfekt

Macht Haftgrund

Astar plastik i një cilësie të lartë me bazë emulsioni PVA - VEOVA. I përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Boden Grund

Astar epoksid dy komponentësh me bazë uji i një cilësie të lartë. I përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm para aplikimit të Bo

Boden Grund Sol

Astar epoksid dy komponentësh me bazë solventi që shërben për dysheme industriale

Rezultati 1 - 4 nga 4
Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.