white-spirit_deutsch-color_624765354

White Spirit

Tretës për produktet alkide me tharje normale

100 ALL / copë
Paketimi
Sasia

Sasia

INFORMACIONE PËR PRODUKTIN

Karakteristikat e produktit
• Tretës pa ngjyrë
• I patretshëm në ujë
• Është ideale për bojëra smalt
• Është rezistente ndaj zverdhjes
• Përmirëson rrjedhën dhe aplikimin
• Mund të përdoret për pastrimin e mjeteve

Rekomandimet për përdorim
White Spirit është një tretës pa ngjyrë për hollimin e bojërave dekorative dhe smaltove të aplikuara me furçë, pistoletë me ajër ose rrul.

Ruajtja
24 muaj, me kusht që kanaçet të jenë të mbyllura dhe në kushte normale ruajtjeje.

Shënime
• Mbrojeni nga ngrica, nuk aplikohet në temperatura nën 5°C.

Kërko skedën teknike

Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.