schnellgrund_deutsch-color_2003342946

Schnellgrund

Astar antikorroziv për sipërfaqe metalike me bazë alkide, me bazë solventi i një cilësie të lartë dhe tharje shumë të shpejtë.

780 ALL / copë
Paketimi
Sasia

Sasia

INFORMACIONE PËR PRODUKTIN

Karakteristikat e produktit
• Pa plumb dhe krom
• Mbrojtje nga korrozioni
• Veti të shkëlqyera mbushjeje
• Mbulueshmëri shumë të mirë
• Ngjyrë të zezë dhe të bardhë
• Punueshmëri dhe nivelim perfekt
• Ngjitje e fortë, elasticitet i lartë dhe tharje e shpejtë

Rekomandimet për përdorim
Rekomandohet të përdoret si astar mbi të gjitha sipërfaqet metalike që janë të destinuara për përdorim në ambiente të brendshme dhe kryesisht të jashtme. Përdoret për lyerjen e konstruksioneve metalike që janë të destinuara për përdorim në ambiente industriale, si kapanone, ura, shkallë, etj.

Ruajtja
36 muaj, me kusht që kanaçet të jenë të mbyllura dhe në kushte normale ruajtjeje.

Shënime
• Rekomandohet që të shmanget aplikimi i produktit në temperatura nën 5ºC

Kërko skedën teknike

Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.