metalhaftgrund_deutsch-color

Metalhaftgrund 550

Astar antikorroziv i cilësisë premium me aditivë specialë zinku për mbrojtjen e metaleve nga korrozioni me tharje të shpejtë

750 ALL / copë
Paketimi
Sasia

Sasia

INFORMACIONE PËR PRODUKTIN

Karakteristikat e produktit
• Pa plumb dhe krom
• Mbrojtje nga korrozioni
• Mbulueshmëri e shkëlqyer
• Veti të shumë të mira mbushjeje
• Punueshmëri dhe nivelim perfekt
• Ngjyrë bardhë, zezë, gri, e kuqerremtë
• Ngjitje e fortë, elasticitet i lartë dhe tharje e shpejtë

Rekomandimet për përdorim
Rekomandohet të përdoret si astar mbi të gjitha sipërfaqet metalike që janë të destinuara për përdorim në ambiente të brendshme dhe kryesisht të jashtme. Përdoret për lyerjen e konstruksioneve metalike që janë të destinuara për përdorim në ambiente industriale, si për shembull kapanone, ura, shkallë, etj.

Ruajtja
36 muaj, me kusht që kanaçet të jenë të mbyllura dhe në kushte normale ruajtjeje.

Shënime
• Rekomandohet që të shmanget aplikimi i produktit në temperatura nën 5ºC

Kërko skedën teknike

Merrni te rejat dhe këshillat e fundit.